Vendégházunkról

Enyh-hely a régi idők kifejezése

Az Enyh-hely a régi idők kifejezése, amely a nyári napsütésben kint dolgozók számára a forróság ellen, pihenő, enyhülést adó helyként szolgált. A vendégház 2006-ban kifejezetten a vendégfogadás céljaira tervezett és épített, a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára enyhülést adó ház. (Modern, egyszerű, praktikus, csendes, falusi környezet)

Vendégházunk, kényelmes, nagy alapterületű, légkondicionált társalgóval, felszerelt konyhával. Az emelet minden szobája légkondicionált. Bár a vendégházban nincs folyamatos porta szolgálat, de a folyamatos segítséget és rendelkezésre állást pótolja, hogy a vendégház tulajdonosa a szomszédos telken lakik.
Így a késői érkezés, segítségnyújtás, programszervezésben való közreműködés, tűzrakás, hiányzó élelmiszer, stb nem jelent problémát. Kérem, járja be vendégházunkat virtuálisan:  3D Túra

Társalgó
Emeleti társalgó
Szoba

A vendégház 5 különálló vendégrészből áll. Minden egység külön előtérből nyílik. Minden szobához a szobákból nyíló zuhanyzós fürdőszobák tartoznak.

1 db ötágyas, 1 db négyágyas és 3 db háromágyas szobával rendelkezünk. A vendégház kapacitása szükség esetén 5 férőhellyel bővíthető.

Wifi és a földszinti szobában és a társalgóban TV áll a vendégek rendelkezésre. Téli időben a radiátorok és padlófűtés melegíti az épületet. A szobák burkolata laminált parketta, az ágynemű antiallergén töltetű. Nemdohányzó vendégház.

Az L alakú épületet egy nagy alapterületű, negyedkör alakú társalgó fogja közre. A vendégház konyhája mikróval, vízmelegítővel, hűtőszekrényekkel, gáztűzhellyel, edényekkel, evőeszközökkel fel van szerelve.

Ha kényelmesen, főzés nélkül szeretné szervezni pihenését, a településen működő vendéglátóhelyeken finom ételekkel várják a vendégeket, elsősorban főszezonban. Minden más esetben a lehetőség van kiszállítással megrendelni az étkezést.

Az udvaron szabadtéri tűzrakásra, kiépített tűzrakó hely van. A tűző nap elől egy kör alakú filagória nyújt enyhülést a nyaralóink számára, valamint a dohányzásra itt van lehetőség.

 

Házirend

Kérjük, olvassa el az alábbi házirendet, amely segítséget nyújthat a vendégház használatához.

 • A vendégház az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a vendégeink rendelkezésére. Kései érkezés/távozás előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
 • A vendégház központi fűtéssel van ellátva. A helyiségek hőmérséklete a radiátorokon található szabályozókkal állítható. A termosztátot ne állítsák el! Fűtési szezonban 22°C-ra van beállítva a hőmérséklet, azonban kérésre magasabb/alacsonyabb hőmérsékletre is felprogramozható a rendszer.
 • Értékeik védelme érdekében kérjük, ha napközben elhagyják a vendégházat, az ablakokat és az ajtókat szíveskedjenek bezárni.Különösen fontos ez fűtési szezonban!
 • A vendégházat a vendégek mindig tisztán kapják meg. Kérjük, távozás után ne hagyjanak mosatlan edényt és szemetet a kihelyezett hulladékgyűjtőkben helyezzék el.
 • Kérjük, csak a társalgóban vagy az udvari pavilon alatt/szalonnasütőnél fogyasszanak élelmiszert.
 • Vendégházunk füstmentes, dohányozni csak az arra kijelölt helyeken, az épületen kívül szabad.Az udvari pavilon alatt kényelmesen, kellemes környezetben tölthetik szabadidejüket.
 • A vendégház antiallergén ágyneműkkel van felszerelve, ezért kisállatok nem hozhatóak be a vendégházba.
 • A vendégházban található berendezési tárgyakat csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 • A vendégek a vendégházban látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján fogadhatnak. Éjszakai vendégfogadásra a vendégház szabad kapacitásától függően, a szálláshely igénybevételének rendes szabályai szerint van lehetőség.
 • A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére.Az átadott kulcsok elvesztését a vendégek feladata jelezni. A kulcsok elvesztése esetén a vendég köteles a kulcs pótlásával, zárcserével járó költségeket viselni.
 • Tüzet rakni a tűzvédelmi szabályok betartásával, a vendégház udvarán található, kiépített tűzrakóhelyen lehet. A tűzrakóhely bográcsozásra, szalonnasütésre is alkalmas.
 • Kérjük, mielőtt elhagynák a tűzrakó helyet, fedjék be azt az erre a célra szolgáló fémlappal. Kérjük, vízzel ne oltsák el a tüzet, mert ennek eredménye a beton és samott részek törése lehet.
 • Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják.
 • A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.) csak az épületen belül használják!
 • A nem rendeltetésszerű használatából származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. Az okozott kár a vendégek részéről a szállásadónak közvetlenül megtérítendő.
 • A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégházban, az ott tartózkodás idején behozott vagy otthagyott értékekért, a szállásadó szintén nem vállal felelősséget.
 • Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, kérem, jelezzék, hogy az Önök kényelme érdekében mielőbb kijavíthassuk azt.
 • A házirend be nem tartása a foglalás lemondását, a teljes szállásdíj megfizettetését, valamint az esetlegesen okozott kár teljes összegének megtérítési kötelezettségét vonja maga után, tekintet nélkül a szálláshely korábbi elhagyására.

 Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!